Najnovšie recenzie zo sekcie Interaktívne hračky
Veľmi milý macko, urobil a robí veľkú radosť.
- Zlaty. Pre male deti super
- Vie malo veci
Všetko v poriadku, zatiaľ bez závad.
Super,pocuvame kazdy vecer
Spokojnost
- Pekná hračka za výhodnú cenu, dokáže šťekať a pohybovať sa vpred
Interaktívna hračka pre malé dieťa. Malého celkom bavila. Uvidíme, koľko vydrží...
je to pre skoro trojročné dieťa, ktoré ešte veľmi nerozpráva ale s týmto sa dokáže zahrať
- Nemám žiadne výhrady
- Nemám čo dodať
Výborný darček pre dieťa, ktorá môže byť využitá dlho
Výhoda
- Super hracka, s ostatnymmi zvieratkami funnguje tak ako ma.
- Po kratkom case sa hracka pokazila. Pravdepodobne ide len o vadny kus, pretoze mame aj ine hracky od tejto znacky a tie su bezproblemove.
Syn je z hračky nadšený.
- kvalita produktu
Bola som nad mieru spokojná
- kvalitný produkt
- Deti ich absolutne zbožňujú
- Krasne ilustrované
- Vyborne na rozvoj slovnej zasoby
- Vyborny spoločník na cesty autom
- Pekne nahovorene, zhudobnene
- Nemam co vytknúť
Kúzelne čítanie rozvyja slovnu zasobu deti, hravym a pútavým sposobom ich uci zaujímavosti, spoznávajú. Knizky su krasne ilustrované, pekne narozpravane a zhudobnene. Mame uz niekolko titulov no vzdy rada priobjednam novinky :) tesime sa na dalsie zaujimave knizky
- Supeeeer
- Milý interaktívny psík
- Telefon funguje tak, ze sa stlaci lubovolne tlacidlo a druhy telefon zazvoni. Nasledne staci rozpravat a pocuvat, kvalitou je to take priemerne. Nakup tejto hracky by som nezopakovala.
- na telefonoch je extra silna cervena dioda ktora vypaluje zrak. Neuveritelne mi to vadi, kedze na telefon dieta stale pozera. Robi to problem aj mne ako dospelej ked mi to zasvieti priamo do oci.
Mrzi ma to, pretoze som mala ovela vacsie ocakavania od tejto hracky. Najvacsi problem je pre mna ta dioda.
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »