Najnovšie recenzie zo sekcie Interaktívne hračky
Veľmi dobrá kniha deti sa veľa naučia
Deti sa veľa dozvedia o Slovenskej republike. Hodí sa tak ako pre predškolákov, takisto aj pre deti, čo navštevujú školu. Dozvedia sa aké historické miesta sa nachádzajú na území Slovenska a budú mať prehľad, kde sa aj nachádzajú.
Deti si s knižkou zaspievajú a zahrajú
Malá bola natešená, veľmi po denníku túžila. Fotky robí naozaj dobré. Privítala som aplikáciu na počítanie a písmená. Má tiež hru na strieľanie bublín a domáci miláčik. Nemá dobré rozpoznávanie tváre na odomknutie zariadenia alebo vás domáci miláčik nespozná. Možno by mohol mať väčší displej, ale malá je spokojná a to je hlavné.
- veľmi pekná knižka s množstvom zvukov a slovíčok v anglickom i slovenskom jazyku
- Zatiaľ je to naša prvá prvá kniha
- Hravou formou sa naučí anglický
Není žiadna
Zaujímavá kniha, dobre spracovaná, veľa zvukových stôp, dcérka už sa aj naučila zopár slovíčok
Nečakala som, že to bude až taká hrubá knižka .... Spokojnosť
Spokojnosť....
Zábava pre maličké deti.... spokojnosť
- u nás bola veľka radosť
Výborný edukačno-zábavný materiál; využitie pre deti rôznych vekových kategórií.
Knižka Spievankovo,je veľmi pekne ilustrovaná, deťom poskytne veľa informácií, stačí priložiť pero na obrázok a taktiež sú tam krásne pesničky.
detské interaktívne knihy, sada dobre zoskladaná
Albi Kúzelné čítanie Rozmotaj si jazýček s elektronickou ceruzkou ALBI
Pridané: 23. januára 2023
(naposledy upravené 23. januára 2023)
Zakúpený v Gorila.sk
- zábavná forma vzdelávania
- pútavý príbeh
- osvedčené ALBI
Super náhrada za televízor. Odkúpili sme aj ďalšie knihy.
Zaujímavá kniha s pessničkkami pre deti.
- velmi pekne ilustrovana
- vela moznosti: biblicky pribeh, dialogy, zvuky, piesen, kviz
- pre deti pritazliva
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »