Najnovšie recenzie zo sekcie Interaktívne hračky
Zaujímavá kniha ktorá nás vždy poučí a pobaví.
Kto vymyslel toto pero by si zaslúžil nobelovu cenu!
Veľmi pekná kniha.
Veľa obrázkov, basniciek, vieme si ju čítať veľmi dlho a vieme sa k nej aj vrátiť.
Dcéra má zatiaľ iba rok, takže to naj využitie ešte len príde keď sa budeme učiť pismenka.
- Pekná kniha
- Zaujímavý obsah
- Nálepky sa trhaju
Knihu som kupovala cielene aby mohla dcéra nálepky opakovane nalepovat a odlepovat, pretože ju to veľmi baví. Avšak s touto knihou je to nemožné.
Nálepky sú papierové a už pri prvom odlepeni mnou som nálepku natrhla.
Mam skúsenosť s inou nalepovacou knihou kde sú nálepky akoby pogumované, resp z takého gumové ho materiálu a nie papiera.
Kniha je určená pre deti 3+ ale pochybujem ze v tom veku ju neznici dcéra hneď. Zatiaľ som ju odložila a uvidíme.
Dobrý nápad, kniha je pekná ale nepouzitelna na čo mala byť určená.
Nálepky sú papierové a už pri prvom odlepeni mnou som nálepku natrhla.
Dobrý nápad, kniha je pekná ale nepouzitelna na čo mala byť určená.
- Inteligentná hračka pre dieťa.
Jednoduchá obsluha aj pre malé deti. Veľmi sa nám páči.
Lopticka sa babatku velmi paci.
- Krasne texty
- Darovane -albi je istota pekneho darceka
- Pekne texty
- Pekna hracka, super cena
- Vzdelavacia hracka
- Vyzera ze je odolna voci detskemu zaobchadzaniu
Syn 4r. je nadšený zvukmi dopravných prostriedkov a vydrží pri hre dlhšie ako5 minút
Syn 4r. sa vydrží hrať dlhšie ako 5 minút, učí sa rozlišovať podľa zvuku, trénuje celkove pozornosť a pamäť a čo je bonus- hráme sa celá rodina.
Veľmi dobrá kniha deti sa veľa naučia
Deti sa veľa dozvedia o Slovenskej republike. Hodí sa tak ako pre predškolákov, takisto aj pre deti, čo navštevujú školu. Dozvedia sa aké historické miesta sa nachádzajú na území Slovenska a budú mať prehľad, kde sa aj nachádzajú.
Deti si s knižkou zaspievajú a zahrajú
Malá bola natešená, veľmi po denníku túžila. Fotky robí naozaj dobré. Privítala som aplikáciu na počítanie a písmená. Má tiež hru na strieľanie bublín a domáci miláčik. Nemá dobré rozpoznávanie tváre na odomknutie zariadenia alebo vás domáci miláčik nespozná. Možno by mohol mať väčší displej, ale malá je spokojná a to je hlavné.
- veľmi pekná knižka s množstvom zvukov a slovíčok v anglickom i slovenskom jazyku
- Zatiaľ je to naša prvá prvá kniha
- Hravou formou sa naučí anglický
Není žiadna
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »