Najnovšie recenzie zo sekcie Interaktívne hračky
Rýchle a prakticke
Knižočka je veľmi pekne spracovaná, jemné melódie a rozprávočky boli pre nás neznáme,o to viac zaujali. Veľmi nás potešila možnosť prehrávania celej knihy pomocou ikonky na poslednej strane v ľavo dole,za nás super
Albi Kúzelné čítanie Kniha Doprava
Pridané: 26. septembra 2024
(naposledy upravené 26. septembra 2024)
Zakúpený v Alza.sk
- Kniha pre pero Albi, rozsiruje obzor deti v oblasti dopravy a dopr. prostriedkov
- Dieťa môže s knihou pracovať samostatne
- Dobrá kvalita a cena.
- Výborný pomer ceny a kvality tovaru. Úprimne, čakala som niečo menšie, ale hračka má výborné rozmery, ak uvážim jej cenu. Bola som milo prekvapená
- Dobrá hračka pre deti
- zvuk pri opakovaní je dosť skreslený
Fisher-Price FPP79 Hovoriaca psíkova sestrička
Pridané: 12. septembra 2024
(naposledy upravené 12. septembra 2024)
very cute
- skvelé spracovanie
- pekné obrázky
- pestrý výber tém
- nová verzia, možnosť nahrávať a prehrávať vlastné nahrávky
MG Digital Camera detský fotoaparát 1080P ružový
Pridané: 7. septembra 2024
(naposledy upravené 7. septembra 2024)
Zakúpený v Alza.sk
- Nie je to len foťák. Má viacero funkcií. Dajú na na ňim hrať hry aj kamerovať, púšťať hudba.
- Foťák má max 7x5 cm. Je veľmi malinký na to koľko stál. Treba k nemu dokúpiť aj SD kartu. Veľmi rýchlo sa vybíja.
kupovali sme to ako dar
- krásne farebné, pesničky nás zaujali najviac,ale to bude tým, že dcérka má len 2 rôčky, takže sa máme ešte čo učiť s perom len začíname
deti sa zabavia aj samé,
možnosť v domácom prostredí v kľude vybrať produkt.
Myslim, ze su aj lepsie produkty
- Veľmi pekná trojkolka
Chýbala súčiastka a podrobný návod
Sme spokojní.
- Dobrá zábavka počas cestovania
- Obsah
- Nehrá veľmi hlasno
Zatiaľ žiadne . Dcérke sne kúpili aby nebrala naše skutočné dospelácke mobily. Využívame na zabavenie počas cesty.Ake pozor,šoférky a šoférov upozorňujem že počas jazdy môže postrašiť. Keď počas cesty započujete brzdenie, môže vystrašiť;)
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »